وضعیت روحی 73 درصد دانشجویان کانادایی در دوران کووید-١٩ «ضربهای اساسی» خورده است .کانادا از جمله کشورهایی است که دانشجویانش در دوران کرونا با بحران روحی مواجه شده است.
یافتههای یک تحقیق تازه نشان میدهد کانادا در فهرست کشورهایی قراردارد که وضعیت روحی و روانی دانشجویانش بعد از همهگیری دچار اختلال و بحران شده است.
به گزارش تلویزیون مهاجر و به نقل از narcity، یک شرکت فناوری به نام Chegg.org این تحقیق را روی نزدیک به هفده هزار دانشجوی مقطع کارشناسی بین ۱۸ تا ۲۱ سال از ۲۱ کشور در سرتاسر دنیا انجام داده که از این تعداد، ١٠٠٧ دانشجو کانادایی بودهاند.
دان روزنسوایگ، رئیس و مدیر عامل Chegg، میگوید: «نقطه اشتراک تمام این دانشجویان این است که اولین کسانی بودند که بزرگترین اختلالی را که سیستم آموزشی جهانی تا به حال به خود دیده است، تجربه کردهاند.»
نتیجه این تحقیق نشان میدهد که این اختلال دارد بر سلامت روحی و روانی افراد، تأثیر منفی میگذارد.
کانادا در قیاس با سایر کشورها
از میان تمام کشورهایی که دانشجویانش در این تحقیق حضور داشتند، کانادا در پاسخ به این پرسش که «تا چه اندازه با این گزاره موافقید: وضعیت روحی من در دوران کووید-١٩ دچار اختلال شده است؟» رتبه سوم را به خود اختصاص داد.
٧٣ درصد از دانشجویان کانادایی پاسخ دادند که وضعیت روحیشان در دوران کووید ١٩ «ضربهای اساسی» خورده است.
برزیل در صدر فهرست قرار گرفت و ٧۶ درصد دانشجویان برزیلی اعلام کردند که در این دوران، دچار بحرانهای روحی شدهاند. ایالات متحده نیز با ٧۵ درصد در رتبه دوم فهرست قرار گرفت.
10 کشوری که در دوران کرونا بیشترین میزان اختلالات و بحرانهای روحی و روانی را به خود دیدهاند، عبارتاند از:
– برزیل
– ایالات متحده
– کانادا
– بریتانیا
– آرژانتین
– استرالیا
– اسپانیا
– مکزیک
– عربستان سعودی
– ترکیه
دلیلی اصلی بحرانهای روحی چیست؟
نتایج این تحقیق نشان میدهد اختلالات و بحران روحی و روانی دانشجویان دلایل متعددی از جمله احساس نگرانی برای وضعیت مالی دارد.
طبق گزارشی که از این تحقیق به دست آمده، ٨٣ درصد دانشجویان کانادایی میگویند اگر شهریه کم شود، مشکلی با حضور در کلاسهای اینترنتی و آنلاین ندارند. از میان تمام کشورها، کانادا از این نظر در صدر فهرست قرار گرفت.
نیمی از دانشجویان حاضر در این تحقیق هم اعلام کردند که در سال گذشته برای تأمین هزینههای زندگی از جمله پرداخت قبوض، غذا، اجاره مسکن و هزینههای مربوط به بهداشت و سلامت با مشکل مواجه شدهاند.
نتایج این تحقیق حتی از این هم غمانگیزتر است؛ ١٩ درصد دانشجویان کانادایی گفتند که به خودکشی فکر کردهاند و ١٣ درصد واقعاً به خود آسیب رساندهاند. جز این، چهار درصد دانشجویان کانادایی اقدام به خودکشی کردهاند.
به طور کلی، ٧۶ درصد دانشجویان کانادایی میگویند میزان اضطراب و تنش در آنها در دوران کرونا بالا رفته است.
سایر یافتههای تحقیق چه بود؟
به غیر از یافتههای کرونامحور این تحقیق، دانشجویان از مشکلات بزرگتری که در حال حاضر از نگاه آنها جدا از مساله آموزش و تحصیل، پیش روی نسلشان قرار دارد، پرده برداشتند که مهمترین آنها تغییرات اقلیمی و آبوهوایی بود.
مشکل بعدیای که برشمردند، «پولدارتر شدن پولدارها» و «فقیرتر شدن فقیرها» بود. یک نگرانی مهم دیگر دانشجویان، دسترسی به مشاغل خوب و مناسب بود.
لیلا توماس، مدیر تأثیر اجتماعی Chegg، میگوید: «در سرتاسر دنیا دانشجویان واضح و بلند به ما اعلام کردند که بزرگترین مشکل نسلشان، دسترسی به شغل خوب و افزایش بیعدالتی و عدم برابری است. از پس بحران اقتصادیای که کووید با خود آورده و بیشتر نیز خواهد شد، رسیدگی به این چالشها مهمتر از همیشه خواهد بود و این میان آموزش، کلید راه است.»
عضو کانال تگرام مهاجر تی وی شوید.
کانال یوتیوب تلویزیون مهاجر را دنبال نمایید.
کانال اینستاگرام آسانترین راه ارتباط